concurs

– sistat pana la noi ordonante – 

E un inceptioconcurs sau un inceptiocadou, în orice caz, ați ajuns aici visând.  Concursul propriu-zis constă într-o idee pe care voi o scoateți (de unde vreti voi) în urma unei teme date de mine. Eu iau ideea voastră și incerc s-o transform intr-un semn de carte, proces lung și anevoios de altfel, s-ar putea să-mi iese precum va imaginați voi rezultatul final… s-ar putea să nu. Dar nu-i bai, aștept păreri și indicții și ce mai aveți voi pe acolo.

Ca să fie inceptioconcurs, trebuie respectată urmatoarea regulă, care e și singura de altfel a concursului, semnul de carte primit în cazul cîstigarii concursului săptâmanal îl oferiți cadou altei persoane. Câștigătorul dă semnul altui câstigător. Persoana pe care sunteți liberi si obligați in același timp s-o alegeți singuri. V-ați inselat că până acum existau concursuri adevarate, defapt toate fac așa dar nu recunosc!

Cum decid inceptiocâștigătorul? Depinde numai de ideiile voastre. Daca una singură din toate mă impresionează va câștiga cu siguranța, dacă sunt mai multe, vom merge la baraj  cu LIKE-uri.

Cine participă? Absolut oricine. Poți să ai si 3 semne de carte acasă, tot poți să participi. Eu sunt din Craiova dar concursul este valabil și pentru provincie.

Cum participați? Comentariu în postul concursului sau pe Facebook. Apoi verificați să vedeți in ce semn de carte s-a transformat ideea voastră.

Poate ca am omis ceva, o să modific. Fară a vă anunța pe nici unul dintre voi in prealabil desigur!

_________________________________________________________________________

TEMA SĂPTAMANII 23 NOV – 30 NOV: UN CITAT DIN ULTIMA CARTE CITITĂ.

CASTIGATOR: OVIDIU AVRAMUS

TEMA SĂPTAMANII 5 DEC – 12 DEC: PHOTO BOOTH.

Baftă crâncenă!

3 gânduri despre „concurs

  1. „Tineretea este ca un copac mic si fraged; cele mai slabe vanturi sunt furtune pentru el…”
    Buchetiera de la Florenta de Vasile Alecsandri
    :)) am zis sa-ti trimit o inspiratie:P

Lasă un comentariu