Recla*mele mele

„Solms a mai descoperit de asemenea că sistemul motivațional al creierului (incluzând cortexul medial frontal), este de asemenea activ în timpul viselor. Și acest lucru i-a dezvăluit încă un potențial motiv pentru care visăm. Faptul că această parte a creierului este atât de activă în timpul viselor, sugerează faptul că noi căutăm ceva în visele noastre. Cel mai probabil, o explicație mai generală este aceea că, prin intermediul viselor, încercăm să găsim soluții pentru unele probleme care ne frământă pe parcursul zilei.”

Nu stiu eu sincer ce cautam dar aseara am visat o reclama. Ca sa fiu in registrul descrierilor unui vis, se facea ca eram la un eveniment organizat de Creative Monkeyz.com si am primit intr-un colt de staniol cateva felii de carne si pe spate era un mesaj.

O sa dezvolt putin ideea din vis si o sa incerc chiar sa-i trag si un design. Mai concret, mesajul era ceva de genul, Pe langa carnatii bunicii si caltabosul de la Bailesti, asta e singura carne naturala pe care poti o s-o mananci de sarbatorile care vin.

Nu stiu cat de pro suna dar m-a facut sa ma trezesc si sa rad aiurea. Primul feedback a fost tot un ras, al colegului de camera de ieri noapte. Nu stiu sigur, nu ma pricep la regulile publicitatii, dar probabil incalca ceva din cauza „singura carne naturala”, poate ca nu e chiar singura. Dar astea sunt detalii, cred ca ar putea fi folosita altfel ideea.

Sursa citatului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s