De citit cu ochii

„Cotitianul Le Frigaro din Tandarei scrie ca pensionarii care au de gand sa moara in 2012 trebuie sa depuna la stat trei salarii minime pe economie. Altfel, ei vor fi sanctionati si tinuti in viata cu forta, in spitalele din tara.”

„Ramanem tot la sanatate. Antibiotice Iasi a fost cumparata de Etno Tv si devine Entnobotanice Iasi. Firma nou aparuta va renunta la fabricarea medicamentelor si va face virale pe net asta pentru ca romanii prefera sa moara de ras decat sa-si prelungeasca suferinta.”

„Corneliu Vadim Hunor cere unirea Romaniei cu Ungaria si mutarea Capitalei la Budarest.”

„Elena Basescu vrea reorganizarea limbii romane pe judeturi. Intr-unul din aceste judeturi, insusi Marean Vangelie ar putea sa ceara autonomia Tinutului care nu este.”

Astea sunt doar cateva dintre titlurile fabricate in atelier. Nu stiti ce atelier? Atelierul lui Ciuclaru, atelierul de titluri. Daca nu ascultati Radio Guerrilla probabil nu siti despre ce vorbesc asa ca aruncati o ureche dimineata acolo si o sa auziti mai multe. Trebuia sa scriu despre asta, omul acela ma face sa rad pe fiecare seara caci dimineata nu prea mai prind emisiunea de la radio. Si pe calea tin sa-i multumesc pentru imaginatia bogata pe care o are.

Ca sa cititi mai multe click aici. Blogul omului este www.blogmeaway.ro

Reclame

Un gând despre „De citit cu ochii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s